vina kramer

Naša zgodba

In tempor, mauris nec viverra molestie, lorem diam dignissim ex, quis lobortis dui turpis ut enim. Aenean dui nulla, placerat in massa eget, lacinia accumsan nunc. Curabitur et mauris dolor.

Ko vas pot zanese v Haloze, obiščite vinarski biser tega trdega, a prelepega slovenskega področja. V vinogradništvu Ivan Kramer pridno delajo roke očeta Ivana, mame Irene, sina Primoža in hčere Lucije. Začeli smo že daljnega leta 1995, ko sta oče in mati pogumno najela prve vinograde, saj sta se odločila, da bosta vinu posvetila svoje življenje. Ker preudarni ljudje vemo, da sta za vsako dejavnost, ki jo hočemo opravljati popolno, potrebna čas in učenje, smo po ducatu let izkušenj in pridelavi vina za domače in znance leta 2007 začeli z resnim vinarstvom. Od tedaj vse grozdje, ki ga pridelamo, spremenimo v žlahtno kapljico.

Najboljše haloške lege, kjer sta bila za preživetje od nekdaj potrebna obilica truda in predanosti zemlji, nam podarijo čudovito vino. Vsi naši vinogradi rastejo na terasah, ki se zajedajo v ostre haloške strmine. Rodovitni lapor nas po toplem poletju razveseli s trgatvijo, ki poteka v suhi in sončni jeseni. Tako se rodijo naša plemenita vina in penine kar osmih različnih sort.

Vina, ki so značilna za Haloze, so izvrstna, saj so mineralna in aromatična. Z našimi vini sauvignon, rumeni muškat, laški rizling, renski rizling, chardonnay, traminec, beli pinot in zeleni silvanec zadovoljujemo potrebe vseh zahtevnih kupcev vina, saj je kakovost vina naš zaščitni znak. Uživanje ob vinu naših zvestih strank je tisto, za kar se trudimo, in tisto, kar nam uspeva. Lokalno smo že odlično prepoznavni, a s tem se nismo zadovoljili, ker smo zaradi izrednega potenciala naših vin zmožni doseči še veliko več. Ker smo ponosni Haložani, ki ljubimo našo rodno grudo, sta naša vizija in poslanstvo zapakirati Haloze v steklenico vina in jih s ponosom ponesti v širni svet.

Vina kramer

Okus, ki ga ni mogoče najti nikjer drugje.